Kokoukset ja tyhy-päivät Puijolla

TORNIN KOKOUKSET

Torniravintolan voit varata arkisin ryhmäsi käyttöön aukiolojen ulkopuolella. Torniravintola soveltuu hienosti rauhallisiin kokouksiin pienemmille ryhmille tai vaikka unohtumattomiin aamiaistilaisuuksiin jopa 75 hengelle. Torniravintolan minimiveloitus alk. 100€/ tunti. Kysy lisää ravintolat@puijopeak.fi .

TILAISUUDET PUIJON MAJALLA

AAMUPALATILAISUUS

Majalla päivän voi aloittaa maukkaalla aamiaisella. Maja on luonnon keskellä, mutta sinne on helppo tulla. Idyllisessä miljöössä asiakkaasi saavat maukkaan elämyksen joka jää mieleen. Katamme aamiaistilaisuuden ryhmällesi ennakkotilauksesta.

ILTAPÄIVÄN KOKOUS

Iltapäivän kokouksen voit aloittaa Majan lounaalla. Lounaan jälkeen klo 14 voitte kokoustaa Loimu-kabinetissamme tai voimme varata teille koko Majan. Kysy tarjous kokouksiimme myynnistämme ravintolat@puijopeak.fi.

Majalla on langaton internetyhteys, 75”-näyttö, soundbar sekä äänentoisto. Tuothan mukanasi omat tarvittavat liittimet, joilla saat varmasti yhdistettyä esitysvälineen HDMI-porttiin.

KOKO PÄIVÄN/ILLAN YRITYSTILAISUUS

Majan miljöö, herkulliset ruuat ja yksityistilaisuuden tunnelma sopivat upeasti yrityksenne tilaisuuksille. Majalla on vietetty monet pikkujoulut, yrityksen merkkipäivät, koulutuspäivät ja asiakastilaisuudet.

TYHY-PÄIVÄT PUIJOLLA

Puijo on ihanteellinen paikka viettää tyhy-päivää! Keskeinen sijainti luonnon keskellä, Puijon lakialueen aktiviteetit ja laadukkaat ravintolapalvelut ovat kaikki käytössänne. Ota yhteyttä myyntiimme, niin räätälöimme juuri sinun tiimillesi sopivan kokonaisuuden.

360 VIRTUAALIESITTELYT

Tutustu virtuaalisesti tiloihimme! Puijon Majan tilat näet tästä ja Torniravintolaan pääset kierrokselle tästä. Koko lakialueen pääset kiertämään tästä.

Puijon Maja lounaslista »   |   Varaa pöytä torniravintolaan »