Puijon Maja

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin.

Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Puijon ravintoloiden toiminnasta vastaa Ravintolamestarit Oy.

Aukioloajat

Kurkkaa ajankohtaiset aukioloajat kootusti täältä.

Puijon Majan lounas

Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14.

RETKIAAMIAINEN VIIKONLOPPUISIN

Tule nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta suositulle viikonlopun retkiaamiaiselle. Retkiaamiainen katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä klo 9-12.

MAJAN BISTROLISTA

Puijon Majalle voit pistäytyä ulkoilun lomassa nauttimaan bistrolistan maukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista herkuista. 

MAJAN PUOTI

Puijon Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnisen tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide ja Paja handcraftsin ihastuttavat korvakorut ja kynttilät kuuluvat Puodin valikoimiin. Puoti on avoinna Majan aukioloaikoina.

YRITYSTILAISUUDET, kokoukset ja tyhy-päivät

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 40 hengen Loimu-kabinetti. Lue lisää kokouksista Puijolla »

HÄÄT-JA PERHEJUHLAT 

Kiinnostaako häiden tai perhejuhlien vietto tunnelmallisen perinteikkaallä Puijon Majalla? Majalla juhlitaan jopa 100 hengen voimalla, jolloin käyttöönne varataan koko Maja. Pienempiin juhliin on varattavissa myös pienempi Loimu-Kabinetti, jossa on vietetty monet onnistuneet ristiäiset, muistotilaisuudet, rippi-ja lakkiaisjuhlat. Lue lisää Majan yksityistilaisuuksista »

360 virtuaaliesittely

Tutustu Puijon Majaan virtuaalisesti tästä linkistä »

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet

ravintolat@puijopeak.fi tai Ravintolamestareiden myynnistä: 044 5810453
myynti@ravintolamestarit.net (kerrothan viestissä, mitä ravintolaa asia koskee)

Ekokompassi
Portaat luomuun Puijo

Puijon Maja lounaslista »   |   Varaa pöytä torniravintolaan »