Puijon Maja

 

Mukavinta olemista arjen yläpuolella! Uudistettu Puijon Maja on ulkoilijan keidas keskellä Puijon lakialuetta. Levähdyspaikan lisäksi Puijon Maja tarjoaa tankkauspisteen Puijon luontoaktiviteettien lomassa. Terveelliset purtavat, lounas sekä yksityistilaisuudet kuuluvat kaikki Majan perinteisiin.

Maja on loistava paikka myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Majalla on juhlittu onnistuneesti monet karonkat, pikkujoulut, merkkipäivät ja häät.

Puijon ravintoloiden toiminnasta vastaa Ravintolamestarit Oy.

Nyt Luukutetaan! Pikkujoulushow 15.12.

Nyt luukutetaan! Pikkujoulushow ja -illallinen 15.12. Puijon Majalla on pikkujouluajan iloittelu, jossa pääset nauttimaan hauskasta pikkujoulushowsta ja Puijon Majan pikkujoulumenusta.

Joululounaat

Jouluinen lounas Puijon laella on maukas tapa kiittää ystävää, yhteistyökumppania tai työkavereita kuluneesta vuodesta. Puijon Majalla ja Torniravintolassa on molemmissa tarjolla jouluinen lounas arkisin. 

Jouluherkut kotiin Puijon Majalta

Helpota joulun valmisteluita ja tilaa perinteinen joulumenu kahdelle hengelle Puijon Majan keittiöstä. Tee tilaus verkkokauppamme kautta viimeistään su 17.12., ja nouda ruoat Majalta la 23.12. klo 10-15 välisenä aikana.

Aatonaaton retkiaamiainen

Tule nauttimaan terveellisistä, paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta Majan Retkiaamiaiselle! Majan retkiaamiainen katetaan aatonaattona, la 23.12. klo 9-12 vieläkin runsaampana.

Majan jouluaatto

Puijon Majalla pääset joulun tunnelmaan jouluaattona 24.12. Majan joulupuuro katetaan aamiaispöytään kello 9 alkaen. Majan jouluateria on tarjolla kolmessa kattauksessa, kello 12, 14.30 ja 17.

Puijon Majan lounas

Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14.

RETKIAAMIAINEN VIIKONLOPPUISIN

Tule nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja Puijon upeasta luonnosta suositulle viikonlopun retkiaamiaiselle. Retkiaamiainen katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin sekä arkipyhinä klo 9-12.

MAJAN BISTROLISTA

Puijon Majalle voit pistäytyä ulkoilun lomassa nauttimaan bistrolistan maukkaista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista herkuista. 

MAJAN PUOTI

Puijon Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnisen tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide ja Paja handcraftsin ihastuttavat korvakorut ja kynttilät kuuluvat Puodin valikoimiin. Puoti on avoinna Majan aukioloaikoina.

YRITYSTILAISUUDET, kokoukset ja tyhy-päivät

Majalla tilaisuutesi onnistuu maistuvien tarjoilujen ja modernin tekniikan avulla varmasti! Tilaa on jopa 100 hengelle yhtä aikaa. Käytössä on myös 40 hengen Loimu-kabinetti. Lue lisää kokouksista Puijolla »

HÄÄT-JA PERHEJUHLAT 

Kiinnostaako häiden tai perhejuhlien vietto tunnelmallisen perinteikkaallä Puijon Majalla? Majalla juhlitaan jopa 100 hengen häitä, jolloin käyttöönne varataan koko Maja. Pienempiin perhejuhliin on varattavissa myös pienempi Loimu-Kabinetti, jossa on vietetty monet onnistuneet ristiäiset, muistotilaisuudet, rippi-ja lakkiaisjuhlat. Pyydäthän tarjouksen toiveidesi mukaan ravintolat@puijopeak.fi , tavataan ja tehdään yhdessä päivästänne onnistunut. 

360 virtuaaliesittely

Tutustu Puijon Majaan virtuaalisesti tästä linkistä »

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet

ravintolat@puijopeak.fi tai Ravintolamestareiden myynnistä: 044 5810453
myynti@ravintolamestarit.net (kerrothan viestissä, mitä ravintolaa asia koskee)

Ekokompassi
Portaat luomuun Puijo

Puijon Maja

044 5810 455

Aukioloajat

MA-PE 10.30-14.30
Arkisin lounas tarjolla klo 10.30-14
LA-SU 9-15.30
Viikonloppuisin Retkiaamiainen klo 9-12, Bistro 10.30-15

POIKKEUSAUKIOLOT:
6.12. 9-19
Retkiaamiainen klo 9-12, Bistro 10.30-16

4.12. lähtien Maja palvelee Joulupolun aikaan klo 19 saakka kahvilaherkkujen kanssa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Seuraa ajankohtaisia aukiolotiedotteita instagramissa @puijonravintolat

Puijon Maja lounaslista »   |   Varaa pöytä torniravintolaan »